Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΟΦΗΣ AILTON ALMEIDA

Φλερτάρει με τον υποβιβασμό η Terek Grozny του Ailton Almeida.



Λοιπόν όσον αφορά τα σενάρια Ailton Almeida στο ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση υποβιβασμού της Terek Grozny θα σας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

O Ailton Almeida, ο παίκτης που πριν ενάμιση χρόνο φιλοδοξούσε σε μεταγραφή στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, δεν πρόκειται να κάτσει να παίζει στην ΄Β Κατηγορία Ρωσίας, να παίζει στο κάθε χωρίο της Σιβηρίας επειδή έχει ψηλό συμβόλαιο, είναι φιλόδοξος παίκτης.
Για εκείνον ο στόχος του είναι καλό πρωτάθλημα ή ομάδα που να μπορεί να παίξει Ευρώπη.
Αυτά από την οπτική γωνία του παίκτη.

Όσον αφορά την Terek Grozny, δεν νομίζω να θέλουν να συνεχίσουν να πληρώνουν 800 χιλιάδες τον χρόνο, έναν παίκτη που σκόραρε μόλις 2 γκολ σε 13 εμφανίσεις φέτος για να παίζει στην ΄Β Κατηγορία.

Στα ... αρνητικά τώρα,
Η οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ δεν μας επιτρέπει να πληρώσουμε transfer fee(πχ. όπως έγινε στην περίπτωση Cesar Santin), άρα ότι γίνει θα γίνει όταν και αν μείνει ελεύθερος.
Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι ο παίκτης θέλει να έρθει πίσω στη Κύπρο με οποιοδήποτε συμβόλαιο, λόγω της κατάστασης στην Κύπρο(κούρεμα, κλπ). Έτσι έγινε και με Τρισκόφσκι το καλοκαίρι.

Από την άλλη υπάρχει ερωτηματικό στο κατά πόσο το ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να διεκδικήσει είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο με το ρόστερ που θα έχει.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ελπίζουμε να πάει διαβάθμιση η Terek.
Αν γίνει αυτό, όλα θα γίνουν πιο εύκολα!


Επιμέλεια: apoel orange news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου