Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ


Πάει και ο μύθος ότι δεν δίνουμε ευκαιρία σε νεαρούς και Κύπριους.
Βασικά ο Δώνης έσβησε τον μύθο και μπράβο του, αν και ήταν αναμενόμενο καθώς σε κάθε ομάδα που πήγε ανέδειξε 2-3 παίκτες(και σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο διψήφιο αριθμό παικτών).

Με 7 Έλληνες στην ενδεκάδα το ΑΠΟΕΛ μας σήμερα, εκ των οποίων οι Αντωνιάδης, Αρτυματάς και Πιέρος είναι νεαροί και ο Σολωμού ήταν ξεγραμμένος από τον προηγούμενο προπονητή, και αυτό σε παιχνίδι με ομάδα της Bundesliga.


Ο Πιέρος έχει παίξει σε διψήφιο αριθμό αγώνων στο μισό της σεζόν, πράγμα που δεν θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα όταν είχε τελειώσει η μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα οι συμμετοχές του φέτος είναι κοντά στον αριθμό των συμμετοχών που είχε πέρσι τέτοιο καιρό με τον Ολυμπιακό!


Ο Αρτυματάς αν και αρχικά δεν έπαιζε καθόλου λόγω του δυνατού διδύμου Μοράις-Βινίσιους, μέσα σε ενάμιση βδομάδα έχει κάνει 3 συμμετοχές, εκ των οποίων ένα 90λεπτο και ένα 45λεπτο και πλέον κτυπάει τη πόρτα της ενδεκάδας για τη δύσκολη συνέχεια.


Είναι δεδομένο ότι και οι δύο που αναφέρονται πιο πάνω θα πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες καθώς φέρουν τη ταμπέλα της μεταγραφής των 100 000 ευρώ.


Αλλά αυτό ως ένα βαθμό αδικεί ένα άλλο δικό μας παιδί τον Αντωνιάδη που είναι και 2-3 χρόνια μεγαλύτερος τους.

Ο Αντωνιάδης είτε σαν κεντρικός αμυντικός είτε σαν αριστερός μπακ είναι καλύτερος των άλλων παικτών που υποτίθεται ότι είναι πρώτη και δεύτερη επιλογή.
Πέρσι μπήκε στην ενδεκάδα τη δυσκολότερη εποχή που χάσαμε από την Ανόρθωση στο τέλος του πρώτου γύρου και πήγαμε στο -4 από τη κορυφή και με εκείνον στην ενδεκάδα ξεκινήσαμε την αντεπίθεση για τον τίτλο.
Όμως ο Σέρβος με αφορμή το ολικό ναυάγιο στην ήττα 1-3 και τον αποκλεισμό από το κύπελλο από την ΑΕΛ, τον έθαψε, αδίκως.

Φέτος, έπρεπε να περιμένει επίσης μισό χρόνο για να πάρει τη πρώτη του ευκαιρία, και ελπίζουμε να μην έχει την ίδια κατάληξη με τη περσινή σεζόν.

Επιμέλεια: apoel orange news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου