Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αμφίδρομη Σχέση…

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και φιλόξενο κλίμα η Διοίκηση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ δεξιώθηκε τους αθλητικούς συντάκτες στο Q Lounge.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η δημοσιογραφική οικογένεια με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΑΚ Παναγιώτη Φελλούκα.
Διευθυντές ειδήσεων, αρχισυντάκτες, παρουσιαστές και γύρω στους 70 αθλητικούς συντάκτες ρύθμισαν και ανέδειξαν σε ανθρώπινο επίπεδο τη σημασία της αγαστής συνεργασίας της Διοίκησης με τα ΜΜΕ, που στοχεύει στην όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση των φίλων της ομάδας.
Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Εταιρείας Χαράλαμπος Προύντζος υπογράμμισε με νόημα τη σημαντικότητα της αμφίδρομης σχέσης με τους λειτουργούς του τύπου.
Στο ίδιο επίπεδο μίλησε και ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι μας αρέσει και μας βελτιώνει η καλόπιστη κριτική και ότι θα διατηρήσουμε τις φιλικές σχέσεις με τους εκπροσώπους του τύπου. Καταλήγοντας ο Πρόεδρος Πετρίδης τόνισε με έμφαση ότι είναι εφικτό ο ΑΠΟΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους του και ότι κτίζεται η ομάδα του μέλλοντος και συνεπώς χρειάζεται υπομονή.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο δημοσιογράφος Σίμος Παφίτης του Mega ο οποίος κέρδισε μία φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.
Ο προϊστάμενος της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ Ανδρέας Αριστοδήμου κέρδισε μια υπογραμμένη συλλεκτική μπάλα του Europa League.
apoelfc.com.cy

To APOEL ORANGE NEWS θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του δείπνου για τους δημοσιογράφους από το ΑΠΟΕΛ και να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά για την πρόσκληση που είχαμε..

Στόχος μας τώρα να συνεχίσουμε την καλή δουλειά για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το συμφέρον και ΜΟΝΟ της ομάδα μας..

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ οικογενειακά πλαίσια κάτι που μας γέμισε αισιοδοξία για την συνέχεια .. Τέτοιες σχέσεις μεταξύ όλων μας που υπηρετούμε το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ θα μας ανεβάζουν και θα μας διατηρήσουν για ακόμη πολλά χρόνια στην κορυφή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου