Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – 28/6/14- 17:55pm André Francisco Moritz το ''10'' το καλό !!


Αναμένουμε Την Απάντηση Του η οποία όπως φαίνεται  θα είναι θετική ...( όμως υπάρχει ένα θέμα με  κάποιο tattoo  του παίκτη με τούρκικο σύμβολο που ίσως χαλάσει  την μεταγραφή )

André Francisco Moritz , ή αλλιώς  André Moritz  γεννήθηκε στην Βραζιλία  στις 6 Αυγούστου 1986 και συγκεκριμένα  στην Πολη Florianopolis.(δες τι λέγαμε εδώ )


Είναι 28 χρόνο  και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικος και  κυρίως σαν επιτελικός μέσος .
Ο André Moritz  ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημίες της  Avaí FC και στην συνέχεια υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών με την ομάδα Ιντερνασιονάλ το 2003 .
Αγωνιζόταν αρχικά στις ακαδημίες της Ιντερνασιονάλ και το 2006 πίρε θέση στην πρώτη ομάδα .
Ο  άλλοτε 19 χρόνος  André Moritz  λόγο του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής  θέλησε να μετακομίσει και υπόγραψε συμβόλαιο με την Fluminense FC. Βοηθισε την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό της  αλλά  ήταν και  αρκετή η συνεισφορά του ώστε η Fluminense FC  να κερδίσει το Copa do Brasil 2007.
Κάπου εδώ στα 22 του χρόνια αποφασίζει να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του ποριά και υπογράφει συμβόλαιο με την  τουρκική ομάδα Κασίμπασα το 2007.
Μετά από τρεις γεμάτες χρονιές με την Κασίμπασα μετακομίζει σε άλλη ομάδα της Τουρκιάς υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την Κασίμπασα.
Ένα χρόνο μετά αποχωρεί από την Κασίμπασα και υπογράφει  στην επίσης τουρκική ομάδα Mersin  σε συμβόλαιο για 2 χρόνων  .
Το 2012 η άλλοτε ισχυρή Ρέιντζερς ζήτησε να δοκιμάσει  τον  ποδοσφαιριστής  αλλά δεν ήταν γραφτό η συνεργασία τον δυο πλευρών.
Ο André Moritz   δεν πτοήθηκε και συνέχιζε την σκληρή  δουλεία έτσι  ήρθε και η μετακόμιση του στην Αγγλία και στην ομάδα της Κρίσταλ Πάλας.
o André Moritz    αγωνιζόταν  για 1 χρόνο στην Αγγλική Μπόλτον πέρσι 2013-14.
Πρόκειται  για πολύ καλό  ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία (28)  .
Είναι  πολύ καλός χειριστής  της μπάλας και δυνατός  στην μονομαχίες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και  πολύ ωραίο μακρινό  σουτ .
Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σαν  10ρι  αλλά μπορεί να δόση λύσης και στα πλάγια της επιθετικής γραμμής ..
Δεν είναι παίκτης που απλά δημιουργεί αλλά είναι παίκτης που αρέσκετε και στο να σκοράρει.

·       Στατιστικά σε 180 συμμετοχές έχει σκοράρει 45 φορές .
·        Είναι παίκτης με πολύ καλά κτυπήματα στα στημένα.
·        Είναι ποδοσφαιριστής που δύσκολα Θα αντικρίσει  την κόκκινη κάρτα (στην καριέρα του  δεν την αντίκρισε  ποτέ )
·        Είναι ποδοσφαιριστής που δεν ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς  ( πέρασε μια δύσκολη περίοδο το 2011  απουσιάζοντας για 40 μέρες )
·        Είναι ποδοσφαιριστής με ψιλό σωματοτυπο  (1,87)
   Το προηγούμενο άρθρο μας (εδώ)  φωτογράφιζε την γενέτειρα του  Ποδοσφαιριστή ..!!
 Επιμέλεια: APOEL ORANGE NEWS 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου