Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...SMS (Μεταγραφικό χρονοδιάγραμμα)

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ .., SMS(Μεταγραφικό χρονοδιάγραμμα)

Κεντρικός αμυντικός, Center For, De Vincenti/Αντι- De Vincenti, Αμυντικός πολυθεσίτης, Αμυντικός μέσος, Αριστερός Μπακ ο επόμενος;

Δύσκολα θα είναι κεντρικός αμυντικός η επόμενη μεταγραφή, και εξηγούμε... Το μέλλον του Kaka δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς ο ίδιος αν και έχει συμβόλαιο, θέλει να φύγει. Αλλά, δεν επηρεάζει και τόσο το πλάνο η αποχώρηση ή όχι του Kaka, σε αντίθεση με τον Santin(πιο κάτω), καθώς φύγει δεν φύγει ο Kaka, έναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό τον θέλουμε. Όλα εξαρτώνται από το για ποιον αμυντικό θα κινηθούμε; Αν θα κινηθούμε για Φυτανίδη δύσκολα θα ξεκαθαρίσει γρήγορα, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο από το οποίο θα πρέπει να απαλλαχθεί πριν υπογράψει σε εμάς. Αυτό σε συνδυασμό με την κρισιμότητα της απόφασης, γιατί όποιος και να έρθει θα πρέπει να παίξει βασικός στην Ευρώπη κάνει αρκετά δύσκολη την άμεση απόκτηση κεντρικού αμυντικού, χωρίς να αποκλείεται να γίνει "θαύμα" και να προχωρήσει κάποια περίπτωση ελεύθερου παίκτη.

Το θέμα με τον Center For δύσκολα θα ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς είναι πολύ κρίσιμη η απόφαση που πρέπει να παρθεί, όπως και γιατί το μέλλον του Cesar Santin βρίσκεται στην αβεβαιότητα, έτσι δεν ξέρουμε ποιοι επιθετικοί θα μείνουν για να μπορέσουν να διαλέξουν στυλ επιθετικού που θα έρθει. Δηλαδή, άλλου στυλ επιθετικού πρέπει να περιμένουμε αν μείνει ο Santin(ψηλός, γρήγορος, δυνατός, σχετικά νεαρός) και άλλου στυλ αν φύγει ο Santin(γκολτσής, έμπειρος). Εκτός απροόπτου, το θέμα του επιθετικού θα κλείσει ή τελευταίο ή προτελευταίο.

Τα ίδια ισχύουν για De Vincenti ή αντι-De Vincenti. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα γίνουν επαφές με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει ο παίκτης με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ μας. Shortlist για αντικαταστάτη υπάρχει, και πολύ ψηλά σε αυτή φιγουράρει το όνομα του επίσης παίκτη του Ολυμπιακού, Ανδρέα Τάτου. Λογικά, το θέμα θα κλείσει μέσα στην άλλη βδομάδα.

Οι στόχοι για αμυντικό πολυθεσίτη, δηλαδή κεντρικό αμυντικό που να αγωνίζεται και στα άκρα της άμυνας είναι λίγο πολύ γνωστοί, ο Τάσος Παπάζογλου του Ολυμπιακού και ο Paulo Vinicius που σας αποκαλύψαμε εμείς χθες το απόγευμα. Ούτε η μία περίπτωση είναι εύκολη ούτε η άλλη, αλλά σαφώς η περίπτωση του Vinicius μπορεί να κλείσει πιο εύκολα καθώς είναι εκτός πλάνων από την Braga. Σε αντίθετη περίπτωση που... επιμένουμε σε Παπάζογλου το όλο θέμα θα πάει στη συνάντηση με τον Ολυμπιακό όπως με τον De Vincenti. Όπως και να έχει, το όλο θέμα είναι "γρίφος" καθώς μπορεί να κλείσει σήμερα μέχρι και δύο βδομάδες αργότερα, καθώς ο Vinicius ή κάποιος άλλος μπορεί να υπογράψει από ώρα σε ώρα, ενώ το θέμα του Παπάζογλου θα πάρει καιρό. Πρόβλεψη μας θα είναι η επόμενη ή η μεθεπόμενη ανακοίνωση.

Όσον αφορά το θέμα του αμυντικού μέσου, εμείς πρώτοι σας αποκαλύψαμε πως υπάρχει ειλημμένη απόφαση απόκτησης αμυντικού μέσου, καθώς σε περίπτωση αλλαγής σχήματος σε 4-3-3, ο μόνος καθαρόαιμος αμυντικός μέσος που θα έχουμε θα είναι ο Αρτυματάς. Ονόματα ακούστηκαν(Danny Holla, Γιώργος Αρέστη) και θα ακουστούν. Όπως και να έχει το θέμα αναμένεται να κλείσει το συντομότερο...

Τέλος, το θέμα του αριστερού μπακ είναι μπερδεμένο. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση απόκτησης αριστερού μπακ(κάτι που κάνει την άμεση απόκτηση κάποιου σχεδόν απίθανη), όμως η λογική λέει ότι ο Αντωνιάδης με τους τραυματισμούς του δεν μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν μόνος του εκεί, και δεν θα κάνει καλό ούτε στην ανάπτυξη του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να προχωρήσουμε σε απόκτηση αριστερού μπακ μόνο αν περάσουμε από τον τρίτο προκριματικό, σαν αποτέλεσμα το θέμα αναμένεται να αργήσει να τελειώσει.

APOEL ORANGE NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου