Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ... ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Η γνωστή Ελληνική αθλητική ιστοσελίδα sportdog.gr χθες στο λογαριασμό της στο Twitter "αποκάλυψε" πως το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τον Τάσο Παπάζογλου του Ολυμπιακού με ελευθέρα μεταγραφή.
Σήμερα, η ίδια ιστοσελίδα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης "αποκάλυψε" φλερτ ΑΠΟΕΛ- Δημήτρη Παπαδόπουλου(ο οποίος ως γνωστό βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ Αθηνών).

Τα tweets για Παπάζογλου:

"Μου γάβγισαν απο Κύπρο μεριά πως ο Τάσος Παπάζογλου πλησιάζει όλο & περισσότερο στον ΑΠΟΕΛ.Με μεταγραφή,όχι με δανεισμό όπως ο Ντε Βινσέντι".

"Με τον ΟΣΦΠ μάλλον να "τσοντάρει" ένα ποσό σε αυτά που του δίνουν οι Κύπριοι αφού ο 26χρονος αμυντικός έχει κανονικά συμβόλαιο ως το 2015..."

"Για να πειστεί ο Παπάζογλου να...μετακομίσει απο τον "Θρύλο" της Ελλάδας στον "Θρύλο" της Κύπρου μίλησε μαζί του & ο Γιώργος Δώνης..."

Τα tweets για Δημήτρη Παπαδόπουλο:

"Έμαθα πως στους...θαυμαστές του Δημητρη Παπαδόπουλου συμπεριλαμβάνεται & ο Δώνης! Και ο ΑΠΟΕΛ ενόψει Τσαμπιονς Λιγκ ψάχνει για βασικό φορ..."

"Παρότι η κυπριακή ομάδα δεν...σκορπάει χρήμα,για τον ελεύθερο "Παπ" όμως, μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει..."

"Ο τι ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στη λίστα του Δώνη,με παίκτες απο την Ελλάδα,είναι καρατσεκαρισμένο.Ο άσος όμως, έχει & την προοπτική της ΑΕΚ".

"Στη μανατζερική πιάτσα πάντως κυκλοφορεί πως ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ,που απο την περασμένη Κυριακή είναι στην Ελλάδα,μίλησε ήδη με τον διεθνή φορ".

H sportdog ως γνωστόν δεν είναι από της πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες στον Ελλαδικό χώρο...
Ο Παπάζογλου ως γνωστό ενδιαφέρει την ομάδα μας, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο παίκτης είναι κλειστός, αλλά ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη βδομάδα σε συνάντηση με τον Ολυμπιακό.
Ο Παπαδόπουλος προτάθηκε στην ομάδα μας αλλά είναι πολλοί οι λόγοι γιατί είναι πολύ απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να έρθει.
Καταρχήν, έχει μπροστά του συμβόλαιο με πολύ καλούς οικονομικούς όρους από την ΑΕΚ Αθηνών η οποία θέλει να τον κάνει έναν εκ των ηγετών της στη νέα της αρχή.
Επιπλέον, εμείς βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά σε άλλους φορ, τον Djebbour, τον Sakho και όχι μόνο... Δεν φαίνεται να απασχολεί ο Παπαδόπουλος.
Τέλος, είναι σχεδόν απίθανο να δώσει τη συγκατάθεση του ο David Nascimento για απόκτηση παίκτη που σε λίγο θα κλείσει τα 33 του...

Ή η sportdog έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με το περιβάλλον του Δώνη ή που μας "δουλεύει".

Ο χρόνος θα δείξει τι από τα δύο ισχύει...


APOEL ORANGE NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου